luni, 28 martie 2016

Viitorul consta in inchirieri in regim hotelier (confrm trendurilor)


Ati avut vreodata problema identificarii unui loc ieftin de cazare? Vi s-a intamplat de multe ori sa fiti dezamagiti de ceea ce ofereau hotelurile din Bucuresti sau din alte orase? Ei bine... noi suntem convinsi ca raspunsul este "da" si nu este vorba doar de o banuiala sau presupunere.

Un studiu online, ce a avut ca esantion nu mai putin de 4000 de persoane ce calatoresc frecvent si apeleaza la diverse servicii turistice si de cazare, au declarat ca cea exista probleme in ceea ce priveste hotelurile si a calitatii serviciiilor oferite de unitatile de cazare. Un numar relativ mare
de persoane dintre cele ce au raspunsi sondajului online sunt de parere ca piata de cazare va evolua in urmatorii ani, iar serviciile de tip "inchirieri in regim hotelier" vor castiga din ce in ce mai multi adepti.

Foarte important este si faptul ca inchirierea in regim hotelier este o varianta ieftina de cazare, intalnita mai ales in localitatile mari (dar care devine populara si in localitatile turistice - de exemplu pe litoral - in perioadele de varf turistic).

Evolutia cautarilor pe internet arata si ea o crestere accelerata si accentuata a persoanelor ce efectueaza cautari referitoare la "inchirieriin regim hotelier" ceea ce duce la o crestere accentuata a cererii.

Viitorul este farte interesant, mai ales datorita portalurilor ca e-stabil.ro, ce ofera servicii de inchirieri in regim hotelier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu