joi, 11 decembrie 2014

Camere de supraveghere ieftine


Ce rol au camerele de supraveghere in viata noastra? Acestea au un rol extrem de important, ne ofera informatii si siguranta in orice moment al zilei. Daca ai nevoie de o vacanta sau pur si simplu s-a ivit o problema si trebuie sa pleci din localitate, trebuie sa lasi pe cineva sa aiba grija de casa ta. In momentul in care ai un sistem de supraveghere video siguranta e mult mai mare. Camerele de supraveghere trebuie alese cu mare grija. In general noi, oamenii, alegem sa cumparam lucruri care sunt mai ieftine pentru ca bugetul nostru nu ne permite mai mult.

Uni poate au noroc, alti poate isi iau teapa, iar alti poate reusesc sa tina de ele. O camera de supraveghere ieftina nu se rezuma doar la faptul ca nu poate fi la fel de buna ca una scumpa. Da , este si asta, dar trebuie sa poti sa vezi ce ai filmat, nu doar sa sti ca ai filmat. O camera de supraveghere poate sa fie mai ieftina pentru ca are un defect sau pentru ca nu este la fel de completa ca una mai scumpa. Cele scumpe pot avea un aspect mai placut, pe langa alte beneficii, iar acele camere de supraveghere ieftine sunt obisnuite si fara nimic deosebit.

Cand prietena mea a avut parte de o intamplare nefericita, a hotarat sa-si aplice un sistem de camere de supraveghere care sa-i ofere siguranta mult dorita. Magazinul de unde si-a achizitionat camerele era extrem de mare si plin cu diferite camere, mai scumpe si mai ieftine. Vanzatorul ne arata tot ce era mai bun. Camere care stocau imaginile pentru mult timp si care aveau o imagine clara, dar si altele care erau mai putin performante. 

Cum bugetul ei era mic, a decis sa achizitioneze o camera mai ieftina. Dupa aplicarea ei, aceasta a stat linistita o perioada, iar dupa a cazut prada hotilor. Cartierul in care locuia era unul destul de vizitat de tot felul de indivizi, dar ea si-a pus speranta in camerele de supraveghere. Cand a vrut sa urmareasca imaginile si-a dat seama ca camerele pe care le cumparase nu erau atat de bune precum credea ea, imaginile nu erau clare si se stocau doar pentru cateva zile.

Ce invatam din aceasta intamplare? Nu este bine sa cumparam lucruri ieftine, cu atat mai mult camere de supraveghere care trebuie sa ne insoteasca mult timp, nu doar cativa ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu