luni, 9 septembrie 2013

Plec la Istanbul, ce hotel sa aleg?

Plec in vacanta 1 saptamana in Turcia, mai exact in Istanbul si chiar nu stiu ce hotel sa aleg, astept parerile voastre, mai jos am enumerat un hotel care mi s-a parut ca fiind interesant.

Raman si in Bucuresti 2 zile la un hotel aproape de Gara de Nord, Ave Hotel se numeste si pe urma o sa plec direct in Turcia.

Hotel Carlton Istanbul

În inima Fatih-ului, Hotel Carlton Istanbul este la câțiva pași de Moscheea Kalenderhane. De asemenea acest hotel este situat la mai puțin de 10 minute de Moscheea Bodrum și Valens Aqueduct.
O gamă largă de servicii personalizate sunt disponibile pentru oaspeții de la Carlton Hotel Istanbul, cum ar fi 24/24 pentru room service, schimb valutar și check-in / check-out. Acesta oferă, de asemenea, o saună, o recepție 24/24 de ore și lift. Hotelul este dotat cy o sală de gimnastică foarte bine echipată.


Camerele decorate cu gust și bine organizate de la Carlton Hotel Istanbul au televiziune prin cablu / satelit, un televizor cu ecran plat și o baie privată. Dotarile includ un filtru de cafea, papuci de casă și un minibar. Ceai/ cafea și un uscător de păr sunt, de asemenea, disponibile în fiecare cameră.

Pentru cei care doresc sa se bucure sa descopere restaurantele locale, există o gamă largă chiar pe langa hotel. Moscheea Suleymaniye, Marele Bazar și Moscheea Baiazid al II-lea se află la o distanta de 20 minute de mers pe jos.

Caracteristici hotel:

Serviciul GeneralRoom, Restaurant, Aer condiționat, Camere pentru nefumători, Mini Bar, Televiziune prin cablu / satelit, filtru de cafea / ceainic, uscător de păr, toaletă, Televizor, Duș, Baie privată, Toaletă privată, Mic dejun în cameră,  Room Activities Fitness / fitness, Birou, Masaj / Centru de cosmetica, Saună, Baie / jacuzzi de exterior, Bath Services , lift, recepție deschisă 24 de ore din 24, curățătorie chimică, schimb valutar, Seif, serviciu de trezire, serviciu de spălătorie , Magazine, Fotocopiator, Depozitare bagaje, zonă pentru fumători, Magazine în hotel, Magazine de suveniruri / cadouri, Check-In/Check-Out expres, Shine

Parking pantofi. 
Nu exista transfer de la aeroport care sa faca legatura pana la hotel.
Check-in: de la ora 12:00 PM
Check-out:  la ora 12:00 AM

Contact:
Adresa: Fevziye Caddesi No: 22  34470
Sehzadebasi, Istanbul / Turcia
Telefon : +90-212-511 42 24 (6 lines)
Fax : +90-212-519 35 07
E-mail:  Info@carltonhotelistanbul.com
Web: www.carltonhotelistanbul.com






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu