marți, 2 iunie 2015

Unde mergem in croaziera in 2015?



Daca esti in cautarea unei vacante perfecte, recomand cu inima deschisa o croaziera pe marile si oceanele lumii. De ce este asa de interesanta? Pentru ca te relaxezi, uiti de orice probleme, ai o cazare de lux, vezi mai multe locuri interesante si pretul este de multi ani unul accesibil. Sigurul lucru pe care trebuie sa il decizi este catre ce tinuturi te vei indrepta. 

Daca iti doresti o vacanta in care sa vizitezi multe orase, Mediterana iti pemite acest lux (vezi 5-10 orase) la un pret tare convenabil. Daca vrei o vacanta de expeditie, Alaska sau Fiordurile se pot numara printre destinatiile tale. Daca vrei culturi noi, mergi spre Asia si daca vrei plaje la care visezi de multa vreme, Caribe este raspunsul. Dar, retine ca indiferent de destinatia spre care te indepti, ai parte oricum de relaxare, rasfat si descoperirea unor locuri noi si impresionate.  

Pana la urma tu alegi ce vrei: poti face totul sau nimic! Poti vizita toate porturile in care ajungi sau poti face o selectie. In zilele in care nu cobori de pe vas, nu iti face griji, nu ai cum sa te plictisesti: fitness, piscina, surf, filme, spectacole, sauna, masaj, activitati de grup, toate sunt incluse in pretul pe care l-ai platit deja. Distractia nu are limite, la fel si relaxarea. Poti opta pentru orice oras care te tenteaza sau te poti relaxa pe un sezlong, cu o carte buna in mana. Poate pare complicat, dar nu este deloc. 

Din punctul meu de vedere croazierele in 2015sunt printre cele mai usor de planificat calatorii, pentru ca atunci cand platesti pentru ele ai inclus in acel pret si transportul, cazarea si masa. Astfel, in momentul in care te urci pe vas stii deja ruta pe care vei calatori, locul unde vei fi cazat si ai asigurate deja cele 3 mese pe zi, plus gustari si bauturi. Excursiile pe care le faci pot fi si ele alese inainte de inceperea croazierei sau le poti alege la bord.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu