joi, 13 octombrie 2016

Cum sunt trimise rapid coletele in Austria

Trimiterea unui pachet catre strainatate reprezenta o adevarata problema in anii trecuti cand optiunile erau foarte limitate, iar clientii erau nevoiti sa se orienteze catre Posta Romana sau una din putinele firme de curierat foarte costisitoare. In schimb, in ziua de azi situatia s-a imbunatatit pentru clienti intrucat competitia este mult mai stransa, astfel ca si preturile au devenit mai accesibile, in timp ce logistica firmelor este foarte importanta pentru a putea rezista in acest domeniu.
Servicii variate
Allpacka promite o gama foarte variata de servicii, precum livrari coleteAustria sau oricare alta tara din Europa, insa si toate regiunile din Romania sunt foarte bine acoperite. Angajatii sunt foarte experimentati si trateaza cu seriozitate fiecare caz, totul pentru ca fiecare client sa fie multumit pe deplin de serviciul de care a beneficiat. De asemenea, nu mai trebuie sa pierzi ore intregi asteptand la cozi lungi si completand documente pentru a putea trimite un pachet, la fel cum este cazul si in prezent la Posta Romana, ci este suficient sa contactezi un curier de la Allpacka care va veni la adresa mentionata pentru preluarea coletului. Dupa care, in cel mai scurt timp posibil, pachetul va fi livrat catre usa destinatarului, totul fiind asadar mult mai confortabil si fara timp pierdut.
Tarife accesibile

In plus, si preturile sunt foarte bune si chiar mai mici decat la Institutia Postei unde, de cele mai multe ori, serviciile lasa de dorit. Pentru livrari colete Austria sau diferite tari ale continentului, tariful se stabileste in functie de greutatea pachetului, precum si de volumul acestuia. Situatiile urgente sunt tratate cu profesionalism pentru a se putea gasi solutia optima pentru client, in timp ce asigurarea produselor din pachet este o alta optiune foarte importanta propusa de Allpacka, pentru ca fiecare client sa poata fi despagubit in cazurile nefericite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu