joi, 12 mai 2016

Ce faci cand ajung in capitala Moldovei?



Ori de cate ori ajungi in capitala Moldovei ai nevoie de un loc confortabil pentru a te caza. Multi isi doresc sa fie cazati chiar in Piata Unirii la hotelul Traian sau Astoria, insa preturile practicate de aceste hoteluri nu sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Hotelurile sunt ca niste institutii publice, iar pentru a te caza aici trebuie sa intri in contact cu numeroase persoane. Insa ce este de facut pentru a avea un spatiu mai calm si mai linistitor? Solutia o reprezinta inchirierea unui apartament in regim hotelierin Iasi, intrucat o camera de hotel nu iti ofera intimitatea mult dorita intr-o vacanta, in timp ce un apartament te face sa te simti ca acasa. In plus, oricine are o reticenta in a-si lasa obiectele de valoare in camera de hotel, stiind ca orice membru al staffului poate intra.

In schimb, daca iti doresti sa te plimbi pe pietonalul Stefan cel Mare si sa admiri Mitropolia, palatul Roznovanu sau Manastirea Trei Ierarhi, ctitorita in 1963 de domnitorul Vasile Lupu, poti opta pentru inchirirea unui apartament la unul din blocurile din apropiere. O alta posibilitate este relaxarea alaturi de familie intr-o zona mai linistita, precum Dealul Copoului, plina de verdeata si ideala pentru plimbari alaturi de cei dragi. In aceasta zona pot fi inchiriate atat apartamente, cat si case sau vile, in functie de necesitati, preferinte si de bugetul alocat pentru cazare.

Toate monumentele istorice ale Iasului sunt mai accesibile si mai usor de vizitat prin intermediul inchirierii unui apartament in regim hotelier, deoarece preturile sunt similare si se poate alege zona care prezinta cel mai mare interes pentru oaspete.

Lista avantajelor este lunga, pe langa partea financiara, oaspetii beneficiaza de un spatiu superior la acelasi pret sau chiar mai mic decat camera de hotel, iar apartamentele dispun de baie si bucatarie proprie complet utilate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu