luni, 9 decembrie 2013

Studentia bat-o vina

Daca in scoala generala sau la liceu era suficient la ca sfarsitul semestrului sa fac o lucrare cat de cat ok (sa ii zicem referat sau eseu) pe care sa o printez pe un material normal (hartie 14 ieftina), ei bine - in facultate lucrurile s-au schimbat substantial - aici nici nu se mai pune problema de mici referate.

Deja trebuie printate adevarate carti, hartia trebuie sa fie lucioasa sau nu stiu in ce fel, fontul trebuie ales cu atentie si nu mai spun de aranjarea in pagina. Si daca toate astea nu ar fi destul, tampita d coloe la GD ne cere sa facem mai nou si printuri color, de parca ar conta ca sunt color sau nu mai cu negru.

Am cautat cred o saptamana un loc in care sa pot printa color la un pret accesibil si nu am gasit nimic in Bucuresti/Regie - pana la urma am mers la cei de la First Copy, unde se ocupa de printare color pe orice feld e suprafata si totul a fost ok.

Una peste alta m-am cam saturat de printuri, de lucrari, de facultate si de tot ceea ce inseamna zbaterea asta nebuna...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu