marți, 8 ianuarie 2013

Despre curatenie



Curatenia intr-o casa este importanta indiferent daca aveti copii si batectiile din jurul lor nu sunt benefice fie sunteti un cuplu tanar sau o familie numeroasa. O casa curata este intotdeauna una primitoare. Musafirii veniti in vizita vor fi placut impresionati de locuinta dumneavoastra daca aceasta frumos aranjata si in special curata(deci faceti curatenie).
Prima impresie despre  o locuinta spune mult despre persoanele care locuiesc sub acel acoperis. Infrumuseteaza spatial personal prin curatenie mentinuta zi de zi cu eforturi minime.
Daca faci curatenie in fiecare zi iti este mai usor sa mentii. Desigur, aici este vorba despre mentinea ei, cu aspiratorul, sters praful si lustruit mobila, gresia si parchetul pot fi facute intr-o zi aleasa de tine, cum ar fi un weekend sau una in care ai mai mult timp.

Ai observat ca atunci cand mergi la cineva acasa si nu este tocmai curat ca parerea ta despre acea persoana se schimba, macar putin? Macar in ultimul ceas s-ar putea apela la niste firme de curatenie pentru a "aranja" putin mizeria, dar nah... unora chiar nu le pasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu