miercuri, 19 octombrie 2016

Bilete de avion la preturi mici

Conform statisticilor, romanii au calatorit in strainatate in 2015 cu peste 30% mai mult decat in anul precedent, iar cifra se dovedeste a fi in crestere in 2016, totul fiind datorat companiilor aeriene prezente pe piata din tara noastra ce promit oferte foarte atractive, dar si destinatii multiple, catre cele mai importante orase ale Europei. Londra, Milano, Roma, Venetia, Munchen, Berlin, Lisabona, Atena, Paris sau Barcelona sunt acum mult mai aproape si mai accesibile, astfel ca putini sunt cei care mai calatoresc astazi cu alte mijloace de transport, precum autocarul sau masina personala.
Confort
Se gasesc bilete avion la preturi mici fara a mai fi nevoie sa se faca rezervari cu cateva luni inainte, asa cum era cazul in anii trecuti, iar ofertele sunt foarte bune, in special toamna cand este sezonul city break-urilor, iar calatorii au ocazia de a vizita o tara straina cu costuri minime. In plus, cele mai multe zboruri sunt directe, astfel ca se economiste timp, iar calatorii ajung la destinatie odihniti, fara a mai pierde ore intregi prin aeroporturi asteptand zborurile de legatura.
Intern
Mai mult, cele mai importante aeroporturi ale tarii sunt bine legate intre ele, fiind foarte comod sa calatoriti chiar si pe raza tarii. Pentru un zbor de la Iasi la Bucuresti si inapoi nu este nevoie de mai mult de 50 de euro, fiind astfel, chiar mai ieftin decat un drum cu trenul, autocarul sau masina personala. In plus, exista curse directe de la Bucuresti catre Cluj-Napoca, Timisoara sau Constanta, in timp ce capitala Moldovei se poate lauda cu astfel de zboruri accesibile.

De asemenea, bagajul este inclus in pret, fiind asadar foarte confortabil pentru oricine sa aleaga un city break in propria tara pentru a descoperi cat mai multe zone, in timp ce biletele de avion la preturi mici se gasesc pe toata durata anului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu