marți, 17 februarie 2015

Si era plini de sobolani....

Inainte de toate trebuie sa precizez ca acest gen de serviciu poate sa fie util atat persoanelor fizice (ce au anumite probleme cu animalutele daunatoare, ca sobolani, gandaci si alte ganganii mai mult sau mai putin inofensive), dar in acelasi timp acest gen de serviciu se adreseaza si companiilor, firmelor ce activeaa in anummite domenii

Astfel... anumite firme sunt obligate sa realizeze perodic anumite lucrari de dezinfectie, chiar daca acesteaa sunt doar preventive, in ideea in care fara aceste lucrari periodice, in cazul anumitor controale firmele risca sa isi piarda licenta.

Din punct de vedere strict organizatoric, o firma de deratizare poate sa functioneze cu un numar minimm de trei specialisti, fiecare dintre cestia urmand a se specializa intr-o anumita ramura: deratizare, dezinsectie sau dezinfectie - avand astfel agentul dezinfectant, specialistul deratizator si nu in ultimul rand dezinsectatorul funest.

Dintre cele mai importante firme de deratizare din Bucuresti as scoate in evdenta Pestcontrol, asta datorita faptului ca folosesc substante ce provin de la firme despre care chiar ati auzit (3M de exemplu).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu