luni, 1 septembrie 2014

Calatorii peste mari si tari

O experienta turistica inedita a fost intotdeauna constituita de croaziere, prin intermediul carora veti putea vedea mari si tari, porturi si vedea untr-un sejur de numai o saptamana porturi aflate la mii de kilometri distanta unele de altele. Pentru oferte croaziere puteti consulta site-ul ellatravel.
Pentru aceia dintre voi ce si-au pus intrebarea ce se afla dincolo de orizont, Ella Cruises va invita sa descoperiti singuri destinatii romantice catre care va veti indrepta, plutind usor in asfintit.

Cunoscutele linii de croaziera, in trecut faimosi armatori cum ar fi MSC, Carnival, NCL, Costa, Cunard, RoyalCaribbean va invita sa urcati la bord, unde veti gasi un adevarat paradis al ospitalitatii si bunului gust, creand cadrul perfect pentru un dolce far niente.


Veti strabate mari si oceane la bordul unor vase de croaziera, sinonime ale luxului, rasfatului si distractiei, veti arunca ancora in porturi incarcate de istorie din Mediterana, catre plaje insorite din Caraibe sau de ce nu banchize ale oceanului inghetat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu