luni, 1 septembrie 2014

De unde cumparam piese auto?

Internetul este maaare iar lumea reala este cel putin la fel de mare, cu sute, poate chiar mii de magazine de strada sau online ce comercializeaza accesorii si piese auto. Este poate dificil sa gasiti un magazin serios, care sa isi permita sa vand piese auto de calitate la un pret decent si in acelasi timp sa ofere un suport corespunzator iar piesele sa fie intotdeauna originale.

Se mai pune apoi si porblema transportului, a returilui, sau alte zeci de probleme tipice si atipice ce pot sa apara in acest domeniu. Din experienta mea cu magazinele de piese auto online as putea spune ca recomand Auto-Lion, care este poate cel mai ok magazin cu preturi mici.

Turnee de sah online - totul gratuit!

In ultimul timp am tot cautat site-uri prin intermediul carora sa pot juca sah online, sa o pot face gratuit, fara limitari din punct de vedere al jocurilor zilnice sau al jocurilor concurente si in acelasi timp am preferat sa joc impotriva unor oponenti reali, nu impotriva unor boti.

In cele din urma am reusit sa gasesc un astfel de site, este vorba de www.sah-online.ro - singurul site de sah dedicat integral romanilor, unde puteti juca atat 1 vs 1, cat si participa la turnee de sah.


Calatorii peste mari si tari

O experienta turistica inedita a fost intotdeauna constituita de croaziere, prin intermediul carora veti putea vedea mari si tari, porturi si vedea untr-un sejur de numai o saptamana porturi aflate la mii de kilometri distanta unele de altele. Pentru oferte croaziere puteti consulta site-ul ellatravel.
Pentru aceia dintre voi ce si-au pus intrebarea ce se afla dincolo de orizont, Ella Cruises va invita sa descoperiti singuri destinatii romantice catre care va veti indrepta, plutind usor in asfintit.

Cunoscutele linii de croaziera, in trecut faimosi armatori cum ar fi MSC, Carnival, NCL, Costa, Cunard, RoyalCaribbean va invita sa urcati la bord, unde veti gasi un adevarat paradis al ospitalitatii si bunului gust, creand cadrul perfect pentru un dolce far niente.


Veti strabate mari si oceane la bordul unor vase de croaziera, sinonime ale luxului, rasfatului si distractiei, veti arunca ancora in porturi incarcate de istorie din Mediterana, catre plaje insorite din Caraibe sau de ce nu banchize ale oceanului inghetat.