vineri, 22 februarie 2013

Pantofi de lux

Stefan Burdea este cu siguranta unul dintre cei mai apreciati producatori autohtoni in ceea ce priveste incaltamintea pentru barbati. Domnia sa realizeaza module deosebite, destinate celor mai pretentiosi dintre domniile noastre.

Cu toate ca la prima vedere incaltamintea marca Stefan Bureda nu este neaparat ieftina (ba chiar par niste pantofi scumpi), realitatea este ca materiale de o asemenea calitate, lucrate atat de atent vor fi aproape imposibil de gasit pe piata romaneasca.

Da... chinezariile sunt mai ieftine si uneori pot sa arate bine, insa daca veti atingematerialul din care este facuta incaltamintea, atunci veti intelege de ce va recomandam pantofi Stefan Burdea si va veti convinge de calitatea superioara a materialelor si de maiestria specialistului

marți, 12 februarie 2013

In sfarsit am terminat...

Inca un site pentru un client. Site-ul finalizat este pentru o firma de curatenie ce se va apuca de servicii de intretinere pentru spatii verzi, amenajari de gradini, intretinere a gradinilor si in general a tot ceea ce inseamna plante/buruieni.

Site-ul este http://www.spatii-verzi.com/ si sper ca baietii de la Ovimar Cleaning sa aiba mare succes in noul business.

Se pare ca au pregatit si o serie de filmulete pe care le vor posta pe youtube sau alta platforma de video sharing. Interesanta treaba asta cu marketingu'....